EPR 

Electronic Press Release

Om å se håpet i alt som gikk tapt

Love Jimo fra Oslo opplevde sterk kjærlighetssorg for en tid tilbake, noe som inspirerte ham til å skrive sin nyeste single "Lost in time". En myk stemme med sjelfull varme synger om alt som gikk tapt, i et lydbilde som forener pop med "dancehall" og "afrobeat". "Låten handler om å føle seg forvirret og hjelpesløs, og hvor vanskelig det er å finne veien tilbake", forklarer Love.

"Lost in time" er inspirert av tradisjonelle afrikanske elementer og oser av sommer. Love røper at det også kommer en tilhørende musikkvideo, som i all hovedsak filmes i Stavanger.

Lidenskap tok Love til Norge

Love Jimo ble født i Nigeria, vokser opp i Norge. Musikk er alltid vært og en naturlig del av hverdagen hans, med heller familen som både spilte instrumenter og sang i kor. "Det var her frøene til hans egen lidenskap for musikk ble sådd", forklarer Love. Love Jimo har ikke bare lidenskap musikk men har også en stor lidenskap fotball, der det var dette lidenskap som føre Love Jimo til Norge; fotballen og sterke familiebånd.

Musikken er alt

Love Jimo hadde flere store interesser og talenter. Én av disse var fotball, og bare 13 år gammel kom han til Norge for å satse på lidenskapen. Grunnet en skade flere år senere ble han dessverre nødt å gi opp karrieren. Dette ledet ham tilbake til musikkens altoppslukende og positive kraft, noe som ble helt avgjørende for Love; "musikken reddet meg", forklarer han, «Jeg håper «Without You» kan hjelpe andre med å kunne uttrykk seg mer åpent til de de elsker ».

Mer i vente

Love Jimo lover at det kommer flere dansbare singler i tiden fremover. "Without You" er den andre smakebit fra albumet han er i full sving med. Hans afrikanske røtter og norske oppvekst, blandet med Love Jimo's sterke fortellertrang og ønske om å utgjøre en positiv forskjell, viser at en spesiell artist i den norske artist faunaen er i emning. "Jeg lager melodi til følelsene mine, med ønske om å spre glede», avslutter han.
Contacts

(+47) 994 90 430

lj@lovejimo.no