EPR 

Electronic Press Release

LOST IN TIME 

  Tropical Pop / Tropical Dancehall

Love Jimo

Release Date 08/27/2021


Om:

Fra tidlig alder satte Love Jimo seg for å bli en stor utøver og en utrolig artist med multitalent ferdigheter. Love Jimo tror at naturlig evne bare vil ta en talentfull kunstner så langt, men en sterk vilje og vilje vil alltid bidra til å nå toppen.

Historien:

"Lost In Time" er en tropical-pop låt, med en deilig og behagelig vibe samtidig som den er festlig og virkelig oser av sommer! Låten er en blanding av tradisjonelle afrikanske elementer med den global kjente tropical-pop stilen. "Lost In Time" handler om å kunne uttrykke kjærligheten sin til den personen man elsker, og å ikke være redd for å vise den. Denne låten tok han lang tid å bli ferdig med, men han nytet hver eneste sekund av den prosessen, der han måtte sette en melodi med ord på sine følelser. "Lost In Time" er en type låt som alle kan kjenne igen seg selv i. 

Biografi:

Love Jimo er en norsk-nigeriansk vokalist, låtskriver, produsent og topliner. Hans musikk er en blanding og inspirasjon av tradisjonelle afrikanske elementer med en pop vibe. Dette gjør musikken hans spennende og spreder en smittsom sangglede. Love Jimo sin første suksess kom i 2017 - med den populære singelen "Tinini". I 2018 samarbeidet han med Wrecobah fra Timaya sin "Dem Mama Records", og realiserte låten "Sweet Like Sugar". I 2020 fulgte han opp med en kjærlighetslåt "High On Kasia", som ble listet av Spotify i "New Music Friday Norway" spillelisten.

Love Jimo ble født i Ibadan, Nigeria år 1987, og nå er han basert i Oslo, Norge. Hans interesse for musikk begynte mens han gikk i kirken som barn. I slutten av tenårene i 2010, begynte han å lage sine egne beats, skrive sanger og lære musikkproduksjonsteknikk samtidig.Press Photos

The Videos

Contacts

(+47) 994 90 430

lj@lovejimo.no