EPR 

Electronic Press Release

Love Jimo

Uten deg finnes det ingen håp

Koronapandemien gjorde at Love Jimo fra oslo, har holdt seg mer hjemme med sin kjære, dette inspirerte han til å skrive sin nyeste singel "Without You". Kjærlighetssangen handler om å føle seg forelsket og hvordan én elsker kan gjøre en vanskelig pandemi litt lettere. «Jeg håper Without You kan hjelpe andre med å kunne uttrykk seg mer åpent til de de elsker» forteller han.

Sangen er en sammenføyning av ulike musikk sjangere som Dancehall, EDM-pop og Afrobeat. "Without You" er inspirert av afrikanske elementer som takt, instrumenter og nivåer med nyanser av både kalde og varme følelser.

Lidenskap tok Love til Norge

Love Jimo er født i Nigeria og kom til Norge for å oppsøke en fotballkarriere i ungdomsårene. Musikk er en stor del av hans identitet og en naturlig del av hans hverdag. Med en oppvekst fra tre kontinenter: Afrika, Nord-Amerika og Europa har han en åpen tilnærming til ulike sjangere og stiler, noe som har økt hans musikalske nysgjerrighet. «Det var her frøene til min lidenskap for musikken ble satt» forklarer Love. 

Musikken har blitt det viktigste

Love Jimo hadde flere store interesser og talenter. Én av disse var fotball, og bare 13 år gammel kom han til Norge for å satse på lidenskapen. Grunnet en skade flere år senere ble han dessverre nødt å gi opp karrieren. Love Jimo vokser opp i en musikk familier, Love hadde et sterkt familiebånd. Dette ledet han tilbake til musikkens med en entusiastisk holdning og ga en ny drivkraft. "Musikken reddet meg", forklarer Love, en karriere bytte er et tøft og skummelt valg, men familien og kunstformen ble katalysatoren som ga en ny gnist. 

Mer musikk i vente 

Love Jimo lover at det kommer flere dansbare singler i tiden fremover. "Without You" er den andre smakebit fra albumet han er i full sving med. Hans afrikanske røtter og norske oppvekst, blandet med Love Jimo's sterke fortellertrang og ønske om å utgjøre en positiv forskjell, viser at en spesiell artist i den norske artist faunaen er i emning. "Jeg lager melodi til følelsene mine, med ønske om å spre glede», avslutter han med.  


Without You

Release: 31. januar 2022

Tekst: Love Ezekiel Jimo
Innspilt og produsert: Love Jimo
Mikser: Martin Bjorå
Master: Peter Christian 
Lengde: 2:59 min
ISRC: USHM82146672
Label: Indie
Musikkvideo: kommer snart!


Contacts

(+47) 994 90 430

lj@lovejimo.no